Rubbish, 22/05-2001
Nu har jag fixat lite på designen. Bla. fixat till så att första sidan ser lite bättre ut. Det är ju snyggare om inte nyhetsuppdateringarna sitter ihop. Sedan fixade jag så att det är rätt bakgrundsfärg i Konferensen.

Svantoss, 21/02-2001
Hallou! Jag har översatt Blaster Master, Guardian Legend, Tennis och Section Z. Vi har fått ännu en medlem Orbb. Han översätter Bionic Commando. Vi har gjort 15 nya TBL filer, mest till GBC. Har lagt till en länk till Börje translations och programmet NAGA under sektionen hjälpmedel. Secret of the stars och FF 4 till SNES har jag börjat på. Mullen översätter Star Tropics 2. Willow gick åt helvete. BHT och DaOls har ingåt ett samarbete. Vi kommer att översätta FF3 tillsammans. Idag är en stor dag för BHT, vi har nämligen lagt upp en beta på FF 3!!! Det är långt ifrån färdigt men ändå en liten bit på väg. Det kunde gjorts förlängesedan men har inte blivit av helt enkelt. Det är nog inte ens den senaste versionen av vår översättning, för Mullen har hittade inte säkerhetskopian av FF 3 men han har hittat den nu iaf, men hans kompis glömmer att ta med den! Men när han väl gör det lovar jag att ladda upp den senaste versionen. Vi har även fått en ny medlem, Mattias tofftrup. Det var allt för idag ses.

TimeLord, 23/01-2001
Tjena! Nu har jag börjat att översätta ett riktigt spel, nämligen Conquest of The Crystal Palace (NES). Om ni nu vet vilket det är. Jag har en massa table filer till andra spel, till dessa har jag: Harvest Moon 1 (GBC), Harvest Moon 2 (GBC), Pokémon Puzzle League (GBC), Battle of Olympus (NES), Darkwing Duck (NES), Casino Kid (NES), Megaman 5 (GBC) och Mario Golf (GBC). Det är också roligt att Conquest of The Crystal Palace för det finns så mycket grafik att ändra på =). Svantoss och Mullen ska översätta Willow till NES. Om det är någon som vill översätta andra spel åt oss så kontakta oss så fixar vi det. Förresten om Stoorm eller Leonhart finns där ute, snälla kom tillbaka vi behöver er. "Fyll inte livet med år, utan åren med liv." :?)

TimeLord, 15/01-2001
Tjenare alla BHT fans! Om det nu finns några! Detta är egentligen h4x0r som talar, men jag har bytt nick till TimeLord istället. BHT har ingen fart på sig just nu, och ja det var längesedan det var en uppdatering här ja. Jag håller på att översätta Pokémon Silver och Svantoss har börjat att kolla på Pokémon Gold. Men jag ver inte om projekt Pokémon Silver blir klart, jag vet inte om jag fortsätter med det.Också har jag gjort table-filer till ett par andra roms också. Så framtiden för BHT ser ganska ljus ut ju. Men, ja de var allt jag hade att säga just nu. Ses!

Haxor, 30/12-2000
Oj, nu har det varit dött länge. Men nu har jag börjat översätta! Jag håller på med att översätta Pokémon Silver till Game Boy Color just nu! Tyvärr verkar det som att de andra har lagt av. Men de kanske börjar igen. Man vet aldrig =) Om någon vill vara med så skicka ett mail!

Mullen, 2/8-2000
Nu har det inte gjorts en enda uppdatering på hela sommaren. Scotcher från GCT har bett mig att uppdatera och visa att vi lever även om jag tvivlar på det. Ärligt talat har jag inte jobbat något med översättning på hela sommaren men hoppas kunna komma igång med det nu när skolan börjar igen. Jag tänkte bara säga att vi finns kvar även om det inte verkar som det.

Mullen, 6/6-2000
Tjena! Det här är första uppdateringen som nån annan förutom Rubbish har gort. Egentligen har ingenting uppdaterats förutom några screenshots. Jag ville bara säga att översättningarna har gått slött hitills men nu när allt skolarbete är över så får jag mer tid till översättning. Hoppas att det finns någon som uppskattar vårt arbete.

Rubbish
Hej och välkomna till BHT's hemsida! Här kommer vi att försöka ha lite roliga saker... Sidan är under konstruktion, och inte riktigt färdig. Snart kommer det finnas lite mer information om våra projekt!

BHT

Antal besökare på sidan sedan 2000-05-27: