Retroaktiv

Svensk retrospel- & emuleringswebbsida

#retroaktiv

Medlem

Användarnamn:

Lösenord:

Pållen!

Varför spelar du spel?

För att ha kul.

För att återuppleva gamla minnen.

För grafiken.

För brudarna!!

Retroaktiv diggar!

  • C64.
  • Fluff.

Valid XHTML 1.1!

2 Juni, 19:55 - av Jpx

En liten statusuppdatering rörande sidan.

Jag har börjat med en todo-sida för vad sidan behöver i databas- och skriptväg. Medela gärna mig på IRC eller någon IM-klient om ni har några bra idéer utöver dom som redan är nerskrivna.

Anledningen till att det hänt så lite nytt sedan senast har mestadels på grund av att jag inte har pengar att köpa domän och webbhotell att göra (eftersom alla mina pengar för tillfället kommer gå åt till hultsfredsfestivalen). Jag har tänkt att lösa detta genom att sätta upp en PayPal-doneringsknapp, jag ska bara aktivera mitt visa-kort först.

För övrigt så har jag fixat Photoshop igen och ska börja med en ny css-design och förbättra den nuvarande lite också. Jag har också tagit bort tidigare testposter i nyheterna.

4 Maj, 04:37 - av Jpx

Nu börjar jag få ordning på det hela. CSS:en består inte längre av korkade fulhack och börjar ser mer och mer logisk ut. Sidan är nu helt skalbar och passar därmed för alla upplösningar. Lite problem med bildernas skalning finns kvar att lösa, men jag ska kolla på det imorgon.

Jukebox har slängt ihop en bot till våran helt nya kanal #retroaktiv som för statistik mm!

Wkk håller på med en alternativ design till sidan med retropixelstuk. Man kommer kunna byta designen på sidan genom ett CSS-skiftningssystem, á la css Zen Garden.

Invitro har tagit på sig uppgiften att göra PHP-koden till Retroaktiv och därmed är även det problemet löst (bara webbhotelskostnadproblemet kvar alltså ;).

För övrigt så är väl XHTML-koden så gott som färdig, den validerar fint och ska vara lätt att göra nya designer till med hjälp av CSS.

Skärmdumpar - av Jpx

Testar skalbara bilder.

Kolibri till Sega Mega 32X.