Intervjuv med Ricyn (Jpx, Februari 2000)

Berätta lite om dig själv
Jag är en 19 år gammal amerikansk student, när jag inte sitter vid datorn studerar jag oftast, jobbar med något av mina tre jobb eller sover. Det är inte ett liv som ger mycket fritid, men jag bryr mig inte så mycket.

Var bor du?
Jag tror US är tillräckligt med information här =)

Hur kom du in i emulator scenen?
Jag kom in på scenen genom att starta sidan "Snesmerism" i juli 1998 och har utvecklat den långsamt sedan dess.

Vilka spel gillar du?
Jag gillar mest RPG spel, men älskar även att lira bra action/adventure spel. Strategispel är bra, men kan också bli hur tråkiga som helst. Men jag hatar inte alla andra spel sålänge de inte är riktigt dåliga.

Vilken är din favorit emulator?
Zsnes, men det kommer nog ändras snart eftersom zsknight inte längre jobbar på den.

Har du gjort nått bra för emulator scenen?
Jag vet inte, Jag gör massa övreföringar mellan siter, etc. för andra, bedömmer siter, etc. Jag har hjälpt till att köra flera non-cgi topsiter, bland annat Airzoom's Top 66 och N64Stud's Top 64. Jag har dock aldrig varit en särskilt flashig typ, huvudsakligen därför det inte skulle passa vad jag är ute efter. Mitt mål är inte att göra nånting som fångar allas uppmärksamhet, utan göra varje sak ordentlig och välgjord - och jag har min staff att tacka för mycket av det jag uppnått

Din sida Ricyn's Emulation är ganska poulär vad fick dig att starta den?
Vad som fick mig att göra den? Jag ville bara göra en site som var oberoende och inte full av massa ads,banners och liknande, därför har jag ingenting sånt.

Har du någon favorit konsoll?
SNES

Om du gjorde en emulator vilket system skulle den vara till?
Jag skulle vilja ha en SNES emulator som hade online features så man kan spela typ multiplayer över internet.

Kan du programera?
Tyvärr inte

Vad har du för framtida planer?
För min site? Försöka adda fler rommar, en bild sektion är också på väg upp. Jag försöker alltid få siten att växa men har nyligen haft problem med servern.

Vad tycker du om Zophar's Domain?
Det är en mycket bra nyhets sida!

Något annat du har lust att säga innan vi slutar?
Jag har alltid haft en site som har varit relativt hemlig - och hört många gånger att det är den "bäst bevarade hemligheten på hela emu-scenen"... Jag är glad att jag denna utmärkta källa för emu och spel, men siten får avslöja sig själv om den vill bli känd.

Tack för intervjun
det var bara kul =)